"Соломонові" рішення Воловецького суду позбавляють дітей житла і засобів до існування

"Соломонові" рішення Воловецького суду позбавляють дітей житла і засобів до існування
В понеділок, 27 лютого, у Воловецькому райсуді під головуванням судді В.Конепуд відбулось засідання за позовом місцевого мешканця Олександра Маврера про поділ корови між ним та колишньою дружиною Людмилою – вчителькою сільської школи, у якої від нього залишилося 3 неповнолітніх дітей

 

В запереченнях Людмила зазначила, що корову їй подарували її батьки, однак в подальшому була змушена її продати, оскільки тварина майже 2 роки хворіла і зайвих коштів на її лікування не було. Олександр та його представник Володимир Луцанич, в минулому прокурор, підтримали свої позивні вимоги про визнання проданої корови спільною сумісною власністю, незаконним продаж та стягнення з Людмили 4 тис.грн.

Не зважаючи на абсурдність справи, суд прийняв не менш абсурдне рішення: визнати корову спільним майном та стягнути половину її вартості в розмірі 4 тис. на користь горе-чоловіка. Тобто суд зобов’язав жінку повернути кошти із проданої корови, які вже витрачені на утримання дітей, колишньому чоловіку, які не бере жодної участі в їх утриманні.

Напередодні суд відмовив цьому ж горе-батьку у зменшенні розміру аліментів на дітей з 750 до 480 гривень, які до речі він також не сплачує більше півроку. Однак, цей «чоловік» вирішив це не справедливим (!!) і подав 17 лютого апеляційну скаргу, розгляд якої має відбутись найближчим часом в Апеляційному суді Закарпатської області.

Детальніше про складну історію сім’ї Маврер в сюжеті ТРК «М-Студіо»

За матеріалами Гроза-ньюз

 

03 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів