Укравтодор обіцяє посприяти відкриттю нового КПП на кордоні України та Угорщини на Закарпатті вже цього року

Укравтодор обіцяє посприяти відкриттю нового КПП на кордоні України та Угорщини на Закарпатті вже цього року
На кордоні України та Угорщини на Закарпатті з’явиться новий КПП Велика Паладь-Надьгодош

 

Цього року на кордоні України та Угорщини з’явиться новий КПП Велика Паладь – Надьгодош, що має суттєво спростити перетин кордону для мешканців прикордонних населених пунктів.

Укравтодор проведе ремонт 11,5 км автомобільної дороги 0-07-03-04 від селища Чепа до нового КПП. На території Угорщини під’їзд до КПП вже споруджено. 

Угорська сторона взяла на себе зобов’язання побудувати спільний пункт контролю, де здійснюватиметься оформлення документів українськими і угорськими прикордонниками та митниками, що спростить процедуру перетину кордону та скоротить час проходження формальностей.

Славомір Новак, керівник державного агентства автомобільних доріг, каже:

«Дороги, які ведуть до кордонів, є запорукою зміцнення торговельних стосунків між Україною та сусідніми державами. Відкриття нового КПП на кордоні України та Угорщини покращить сполучення між двома країнами, що, в свою чергу, стимулюватиме розвиток економіки, сприятиме надходженню інвестицій та створенню нових робочих місць».

Питання облаштування КПП Велика Паладь – Надьгодош обговорювалося на державному рівні понад 10 років, і лише цього року було зроблено конкретні кроки щодо його реалізації.

Пункт пропуску планується відкрити до середини осені 2017 року, повідомляють у Держагенстві автомобілних дорог України.

 

03 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів