Гравець “Ужгородських лісорубів” продовжить кар’єру у Німеччині

Гравець “Ужгородських лісорубів” продовжить кар’єру у Німеччині
30-річний лайнбекер і ді-енд ужгородських «Лісорубів» Максим Недзельський перейшов грати в німецький «Марбург Мерсенаріс».

 

Контракт з «Марбургом» у Недзельського діє з лютого по жовтень. За цей час він проведе 15 матчів в регулярному сезоні і три товариські зустрічі. Дебют відбудеться 30 квітня проти «Штутгарт Юнікорнс». Відзначимо, що саме до цієї команди в міжсезоння приєднався інший український легіонер, раннінбек «Бандитів» Олександр Яценко.

Максим розповів, що потрапивши до Німеччини, з перших хвилин відчуває, наскільки там все інакше.

«Все на вищому рівні, який ми бачимо іноді в американських фільмах про футбол. Команда бере тебе під своє крило ще до приїзду: проїзд, проживання, харчування, різноманітні спортивні речі (рюкзак, спортивний костюм, рушники, окуляри і шапки). А тренування знімають на камеру і розбирають кожну дію гравця», – сказав Максим.

Максим Недзельський почав займатися американським футболом у 1999 році. Виступав спочатку за місцевих «Воїнів», а з 2005 року – за «Лісорубів». У 2007 і 2011 роках грав за будапештських «Волков», з 2008 по 2012 роки був капітаном «Тигрів» з Ніредьгази, в 2013-му грав в словацьких «Кінгс», а рік по тому – в «Стілерс» з угорського Мішкольца. Також в його активі виступи в складі київських команд «Джетс» і «Слов’яни».

Голос Карпат

 

03 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів