Мешканці більш ніж 2 десятків вулиць в Ужгороді залишилися без газу через пошкодження газопроводу. На місце події виїхав міський голова Богдан Андріїв

Мешканці більш ніж 2 десятків вулиць в Ужгороді залишилися без газу через пошкодження газопроводу. На місце події виїхав міський голова Богдан Андріїв
Без газопостачання - понад 1000 дворогосподарств

 

За офіційною інформацією ПАТ "Закарпатгаз", внаслідок несанкціонованих земельних робіт пошкоджено газопровід середнього тиску в Ужгороді. 

3 березня, о 17.08 за к. ч. в аварійно-диспетчерську службу (АДС) ПАТ «Закарпатгаз» надійшло повідомлення про пошкодження газопроводу середнього тиску Ду 50 мм по вулиці Донського в обласному центрі.

За словами в. о. головного інженера ПАТ «Закарпатгаз» Юрія Гаврильця, аварійна ситуація виникла внаслідок проведення несанкціонованих земляних робіт на приватній території по вулиці Дмитра Донського. З метою ліквідації аварійної ситуації на зазначеному газопроводі припинено газопостачання 22 вулиць в обласному центрі, зокрема тимчасово без газопостачання залишаються мешканці вулиць: Собранецької, Загорської, Павлова, Тютюнової, Оріхової, Добролюбова, Осипенка, Єнківської, Щедріна, Закарпатської, Лісної, Філатова. Золотистої, Рилеєва, Малинової, Кавказської, Черешневої, Котовського, Штефана, Озерної, Студентської набережної, пр. Гірського, Університетської.

У зв’язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт від газопостачання від’єднано 1076 домогосподарств. Ремонтні роботи на газопроводі тривають.

Проведення відновлювальних робіт заплановано на ранок 4 березня 2017 року.

Про їх завершення та повне відновлення газопостачання буде повідомлено додатково.

ПАТ «Закарпатгаз» звертається до мешканців вказаних вулиць з проханням сприяти фахівцям товариства, надаючи допуск до помешкань під час відновлення газопостачання.

На місці події зараз знаходяться Ужгородський міський голова Богдан Андріїв та керівник ПАТ "Закарпатгаз" Віталій Шатило.

О 22.00 у міській раді відбудеться позачергове засідання комісії з з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

03 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів