В мережі з’явилось оперативне відео затримання в Ужгороді полісмена на хабарі 55 тисяч

В мережі з’явилось оперативне відео затримання в Ужгороді полісмена на хабарі 55 тисяч
Під час спецоперації старший лейтенант кримінального блоку поліції Ужгорода, з'ясувавши, що його переслідують, намагався втекти на авто, порушуючи численні ПДР і навіть пішов на таран.

 

Як уточнюють в нацполіції, у домовлений день 31-річний старший лейтенант зустрівся із заявником, у своєму автомобілі отримав від нього 55 тисяч гривень, а потім висадив чоловіка на одній з вулиць міста. Аби переконатися, що за ним не стежать, оперативник почав маневрувати, раз за разом порушуючи правила дорожнього руху. Співробітники внутрішньої безпеки Національної поліції України змушені були перекрити рух втікачеві, щоб його затримати. Однак зупинятись хабарник не збирався, в результаті чого сталося зіткнення з транспортним засобом працівників ВБ.

Відразу після цього 31-річного старшого лейтенанта поліції піймали на місці події. Для документування ДТП було викликано патрульну поліцію, а в автомобілі втікача знайшли отримані від заявника грошові кошти, констатують в Нацполіції.

На теперішній час прокуратурою області йому оголошено підозру за ч.3 ст.368 КК України. Судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, з можливістю внесення застави у розмірі 224 тисяч гривень.

mukachevo.net

 

04 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів