Закарпаття матиме турецькі гроші

Віктор Балога зустрівся з радником, заступником керівника місії Посольства Туреччини в Україні пані Фатмою Джерен Йазган Етіз

 

Про можливість впровадження турецьких інвестицій йшлося сьогодні під час зустрічі голови облдержадміністрації Віктора Балоги з радником, заступником керівника місії Посольства Туреччини в Україні пані Фатмою Джерен Йазган Етіз. За її словами, Туреччина перш за все готова вкладати гроші в курортно-готельний бізнес та інфраструктуру. ?Ми працю?мо в Росії, Угорщині, Румунії, Болгарії, чому ж не можемо працювати на Закарпатті? Наша перша спроба співпраці з вашою країною ? створення туристичного комплексу в Трускавці. Якщо у вас ? проекти, ми можемо обговорити. Думаю, можуть бути цікаві пропозиції для обох сторін?, ? зазначила радник.
У свою чергу Віктор Балога підкреслив, що основний акцент обласна влада робить на розвитку туризму, особливо таких видів, як гірськолижний спорт та оздоровлення термальними водами. Отож пропозиція пані Фатми для Закарпаття досить актуальна.
До вересня збиратиметься необхідна для інвесторів інформація та готуватимуться пропозиції для співпраці. А поки що зійшлися на тому, що через кілька місяців тро? закарпатських фахівців поїдуть у Туреччину набиратися тамтешнього досвіду ведення курортного бізнесу, повідомля? прес-служба ОДА.




 

19 липня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів