Якщо ікру, то ложками: на Закарпатті знайшли спосіб, як можна отримати цей делікатес, не вбиваючи рибу

Якщо ікру, то ложками: на Закарпатті знайшли спосіб, як можна отримати цей делікатес, не вбиваючи рибу
Форель в нашому краї - не рідкість. Але в погоні за таким недешевим делікатесом, як червона ікра, люди часто знищують і саму рибу.

 

Безумовно, рибка також дуже смачна, але уявіть собі, скільки ще можна буде отримати червоної ікри, якщо вона залишиться живою?

Кмітливі краяни знайшли спосіб, щоб і вовки були ситі, і вівці уціліли.

Відомий туризмознавець Федір Шандор опублікував чергове відео доїння екологічно чистої ікри.

Як бачимо із сюжету, один фермер тримає форель, а другий склавши пальці кільцем,  проводить рукою від голови до хвоста, видавлюючи ікру.

Риба залишається живою і може прожити ще кілька років. А справжню закарпатську гірську, чисту екоікру можна їсти ложками.

 

07 березня 2017р.

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*