«Мункач» U-19 зіграв спаринг із однолітками донецького «Шахтаря»

«Мункач» U-19 зіграв спаринг із однолітками донецького «Шахтаря»
Гравці мукачівського «Мункача» U-19 активно готуються до другої частини чемпіонату України з футболу в першій лізі ДЮФЛУ.

 

Сьогодні, 8 березня мукачівці зіграли черговий спаринг проти однолітків донецького «Шахтаря», який проводить тренувальний збір на базі готельно-спортивного комплексу «Камелот» в с. Кам’яниця (Ужгородський район).

Початок зустрічі вийшов рівним, команди проводили своєрідну розвідку одна одної, але до реальних нагод не доходило. Лише на 20-й хвилині після стандарту мукачівці пропустили, на добиванні вдало зіграв нападник гірників. Проте, до завершення  першого тайму донеччани сфолили у власному карному майданчику. Пенальті бездоганно виконав Євген Підлепенець і відновив паратитет.

Друга половина матчу вже була за гірниками, які заграли значно активніше й невдовзі їх перевага втілилася в реалізовані нагоди. Спочатку вони вийшли вперед після розіграшу стандарту, а далі ще три рази вдало реалізували свої атаки, мукачівці результативно  відповіли тільки   раз – наприкінці зустрічі, хоча, до цього не змогли реалізувати пенальті. Тож поразка нашої команди – 2:5.

Роман СЕНИШИН

 

09 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів