Невдовзі Христина Соловій завітає до Ужгорода з презентацією свого дебютного альбому

Невдовзі Христина Соловій завітає до Ужгорода з презентацією свого дебютного альбому
Концерт співачки відбудеться в рамках всеукраїнського туру. Вона представить український фолк в сучасних аранжуваннях.

 

Христина Соловій підкорила своїм шармом та голосом всю Україну, А тепер вона завітає до Ужгорода з великим сольним концертом у рамках всеукраїнського туру "Жива Вода 2017". Її дебютний альбом "Жива вода" – це український фолк в сучасних аранжуваннях, які є синтезом стилів на перехресті поп-року, блюзу та джазу. Молода співачка зібрала власний гурт з кращих музикантів країни. На концерті прихильники творчості зануряться у хвилі мелодійного фолку. 

Співачка зізнається: "У цьому турі я презентую наживо все найкраще, що відбулося у моїй творчості за останні два роки. Крім того, з моїми музикантами ми зіграємо нові авторські пісні з майбутнього альбому, одною з яких є новий сингл ”Хто, як не ти?”.

Дебютний альбом "Жива вода", продюсером якого став Святослав Вакарчук, - отримав схвальні відгуки критиків та потрапив у ТОП кращих альбомів року. Наразі на Soundcloud платівку прослухали майже 2 млн разів. Завдяки цьому Христина стала лауреатом премії "Золотий Аристократ 2015” від Радіо Аристократи у номінації "Стартап року: Музика/Культура”. Два відеокліпи з альбому переглянули понад 9 млн разів в YouTube. Відео на пісню "Тримай” стало лауреатом національної премії Yuna-2016 у номаніції "Кліп року”.

zaknews.in.ua

 

09 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів