Павло Нагірний, який п'яний за кермом у ДТП вбив матір та дитину, вже на волі

Павло Нагірний, який п'яний за кермом у ДТП вбив матір та дитину, вже на волі
Про це повідомили у Кагарлицькій випраній колонії №115 (Київська область), де екс-очільник Хустської філії Закарпатгазу відбував покарання.

 

На жаль, інших подробиць звільнення, зокрема і підстав, на основі яких Павла Нагірного звільнили достроково, наразі не жодне з офіційних відомств не повідомляє.

У Закарпатській прокуратурі, яка забезпечувала обвинувачення у цій справі, поінформували, що мають інформацію про звільнення Павла Нагірного з колонії, але без будь яких уточнень, і їх можуть надати тільки у колонії, бо це їхня компетенція.

І це при тому, що згідно з останнім рішенням суду в справі Павла Нагірного, він мав перебувати за гратами 8 років.

Нагадаємо, що 19 листопада 2012 року близько 18.00 окружній дорозі Хуста тодішній директор місцевої філії Закарпатгазу Павло Нагірний, за свідченнями очевидців – п’яний у дрова, за кермом джипу Mitsubishi Pajero виїхав на зустрічну смугу та протаранив Daewoo Nexia. У ньому їхали мама і троє дітей: жінка і 7-річна донька Вероніка померли від численних травм. Ще двоє дітей – 9 і 12 років – госпіталізовані. Усі деталі цієї смертельної ДТП ви можете знайти у архівній новині.

Тоді Павло Нагірний зник з місця ДТП. Його затримали і взяли під варту лише через 3 дні. Тоді він спробував уникнути ув'язнення через госпіталізацію до лікарні під виглядом психічної хвороби.

З лікарні Павло Нагірний утік, і переховувався в Угорщині. У квітні 2014 року Павла Нагірного спіймали та засудили

Mukachevo.net

 

10 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів