Сімнадцятирічні вихованки СДЮСШОР «Карпати» – чемпіонки України

Сімнадцятирічні вихованки СДЮСШОР «Карпати» – чемпіонки України
Сьогодні гандболістки з СДЮШОР Карпати в Броварах здобули перемогу в матчі за золоті нагороди чемпіонату України.

 

Приємним є ще й той факт що у за золото змагались дві команди із Західної частини нашої держави, і таким чином саме "західняки" є законодавцями гандбольної моди в країні.

Як і в жіночій Суперлізі, за головні нагороди боролись закарпатки та львів'янки, і кожна з команд по справжньому заслуговувала одягнути їх на себе, проте саме карпатівки зуміли втілити це в життя.

Гра з перших миттєвостей була напружена, ініціативу перехоплювали команди по черзі, і частенько на табло сяяв паритет, 3:3 на 8-й хвилині, а потім 8:8 на 20-й. Кінцівка ж була за карпатівками, які зуміли забити ще шість м'ячів, а пропустили тільки три і на перерву команди пішли з рахунком 14:11 на користь закарпаток.

В другій половині гри льів’янки намагалися постійно наверстати голевий гандикап найближче їм вдалось наблизитись до відстані двох голів (17:15), проте закарпатки й далі ефективніше діяли в нападі, а на 53-ій хвилині й взагалі відірвались до 7-ми голів (24:17). І хоч під завісу поєдинку львів'янки відквитали чотири м'ячі та тільки один пропустили, але завершився матч на користь ужгородок - 25:21.

Слід відзначити, що кращим гравцем чемпіонату визнана наша Наталія Шипляк, а кращим правим півсереднім – ужгородка Мілана Шукаль.

Роман Сенишин для uzhgorod.net.ua

 

11 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Андрій 2017-03-16 / 09:55:19

    А чому немає посилання на першоджерело?