Українські прикордонники з іноземними колегами всю ніч ловили закарпатця в гідрокостюмі з цигарками

Українські прикордонники з іноземними колегами всю ніч ловили закарпатця в гідрокостюмі з цигарками
Державна прикордонна служба України у тісній взаємодії із правоохоронними органами Європейських держав, що межують з нашою країною, продовжує вживати оперативні заходи з метою протидії протиправній діяльності на держкордоні.

 

Тісна співпраця українських прикордонників з правоохоронцями сусідніх країн сприяє підвищенню ефективності протидії злочинній діяльності, а постійний обмін інформацією дозволяє оперативно реагувати на ситуацію та своєчасно вживати превентивних заходів.  Черговим прикладом такої взаємодії є затримання на Закарпатті.

На кордоні з Угорщиною  прикордонники відділу «Велика Паладь» Мукачівського загону  в результаті оперативного обміну інформацією попередили спробу незаконного переправлення через кордон великої партії контрабандного курива. Сьогодні, близько опівночі прикордонний наряд спостерігав  поблизу кордону рух групи невідомих осіб. Під час спроби їх затримання, прикордонниками було здійснено кілька попереджувальних пострілів вгору, але зловмисники вдались до втечі, покинувши біля кордону 28 пакунків, в яких знаходилось 13 700 пачок сигарет різних марок. Про затримання українські прикордонники повідомили своїх угорських колег, які зі свого  боку виявили ще два пакунки сигарет та затримали одну особу, яка ймовірно причетна до протиправної діяльності на кордоні. Наразі тривають спільні заходи з встановлення усіх обставин правопорушення та кола осіб причетних до цього.

Ще одну спробу тютюнової контрабанди на українсько – румунській ділянці кордону попередили військовослужбовці відділу «Ділове». Результатом взаємообміну інформацією між прикордонниками України та Румунії про  ймовірну протиправну діяльність поблизу річки Тиса, по якій проходить кордон, було виявлено 12 пакунків з тютюновими виробами та затримано одного українця у гідрокостюмі.  На затриманого громадянина України  складено протокол про адмінправопорушення. Оцінку діям правопорушника визначатиме суд.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

11 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів