Закарпатська влада робить "останні штрихи"

Цього тижня має завершитися процес зміни, оновлення та ротації кадрів у Закарпатській облдержадміністрації. Як повідомив на прес-конференції керівник апарату ОДА Михайло Попович, кадри буде змінено майже на 80%.

 

?Загалом звільнено 42 осіб, 92 ? переведено на інші посади, а нині роблять останні штрихи - і цього тижня підбір кадрів буде завершено?, ? прокоментував М. Попович.

За його словами, після реорганізації структури ОДА кількість управлінь скорочено з 32 до 20, наразі ще не обрали голів управління промисловості й управління з питань надзвичайних ситуацій, оскільки, на переконання керуючого справами, на ці посади потрібно таких людей, які розробляли б стратегію розвитку саме для закарпатського регіону.

Керівник апарату наголосив, що перевагу віддають молодим фахівцям. З ініціативи ОДА впродовж липня 2005 року випускники та студенти обласних ВНЗ мають змогу навчатися в Центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації органів державної влади, місцевого самоврядування, керівників держпідпри?мств тощо. Наразі в різних управліннях проходять стажування 78 випускників та студентів.

Нагада?мо, одним із ?нових? кадрів у Закарпатській ОДА ? колишній заступник голови обласної ради і ?переможець? виборів мера Мукачевого Ернест Нусер, який наразі очолю? управління зовнішніх зв?язків і транскордонного співробітництва.

?ван Колодій, "Львівська газета"

 

20 липня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів