Ужгородцям пропонують відпочити від буденності завдяки камерному концерту

Ужгородцям пропонують відпочити від буденності завдяки камерному концерту
16 березня о 19:00 відвідувачі арт-центру “Галерея ІЛЬКО” вже вдруге отримають нагоду пройнятись акустичним полотном музиканта-віртуоза, який проживає кожну свою ноту із витонченим смаком, легкістю та щирістю.

 

Цей концерт адресований слухачам, які полюбляють тісний емоційний контакт камерних концертів та хочуть відпочити від буденності.

Egor Grushin / Єгор Грушин – яскравий український композитор та піаніст. Стиль, в якому творить композитор - сучасна класика (modern classical), яка є легкою для сприйняття, але водночас і насиченою різноманітними мелодіями та патернами, які наче й нові і водночас як забуті старі, заховані десь глибоко в нашій душі. 

За 6 років творчості Єгор Грушин дав понад 200 концертів, презентував світу 4 альбоми, одну збірку фортепіанних творів, видану відомим шведським лейблом та став автором саундтреків до 6-ти вітчизняних фільмів, один з яких називається «Жива» і зовсім нещодавно демонструвався у багатьох кінотеатрах. 

Минулої осені альбом «Once» було презентовано у 18 містах України, в тому числі вперше у ILKO Gallery

За версію інтернет-журналу Comma новий альбом композитора увійшов у топ-40 найкращих релізів 2016 року.

Загалом музику Єгора Грушина можна назвати саундтрековою, вона пульсує, ллється, плаче, усміхається, зітхає, перетікає, живе, звучить наче з космосу, інколи переживає особисті хвилювання персонажів, передає глибини людських образів, малює природу... 

Якщо ви хочете провести цей вечір особливо, із близькими вам людьми, на концерті Єгора Грушина це можна буде зробити у затишній та інтимній атмосфері. 

На сцені Вас чаруватиме мелодизм роялю та гармонійність струнного квартету. Також на вас очікують нові творчі сюрпризи.

Вартість квитка: 120 грн.

 

12 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів