Ужгородські фехтувальники – серед переможців закарпатського етапу дитячої ліги

Ужгородські фехтувальники – серед переможців закарпатського етапу дитячої ліги
Упродовж двох днів (10-12 березня) в ужгородському спорткомплексі “Юність» в рамках відкритої всеукраїнської дитячої ліги змагалися найсильніші юні фехтувальники країни віком 10-13 років.

 

У перший день змагань вправлялися в володінні спортивною зброєю  рапіристи. Серед хлопців 2006-2007 років народження переміг представник Миколаївської СДЮСШОР Артем Коржовий, який у фіналі переміг киянина Назара Литвінчука. Бронзову нагороду посів також миколаївський фехтувальник Микита Асташов.

У змаганнях дівчат в цій віковій групі вікторію святкувала Кіра Пронь з Миколаєва, другою стала киянка Валентина Дерменджі, третє в Поліни Каклюгіної (Миколаїв).

У юнаків 2004-2005 років народження порадував закарпатський спортсмен Василь Слов’як, який у фіналі переміг Даніїла Слободяника з Миколаєва, третє місце виборов також вихованець миколаївської СДЮСШОР Михайло Гурін.

У дівчат-шпажисток  в цій віковій групі не було рівних вихованці ужгородського тренера Анатолія Герея Олександри Лазаренко, яка в фінальному двобої перемогла киянку Емілі Берніго, третє місце в Анастасії Миленької з Харкова.

Як зазначив голова закарпатської федерації фехтування Михайло Пантьо, що за підсумками 5-ти етапів формуватимуться переможці всеукраїнської дитячої ліги. Цей етап – вже другий за ліком у цьому році.

Роман Сенишин

 

14 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів