Для закарпатських студентів проведуть семінар про навчання в Австрії та Німеччині

Для закарпатських студентів проведуть семінар про навчання в Австрії та Німеччині
У понеділок, 27 березня 2017 року, громадський проект "Дивись Ширше" запрошує на безкоштовний семінар для абітурієнтів, студентів, викладачів Закарпаття на тему «Навчання та стажування в Австрії та Німеччині».

 

Семінар відбудеться 27 березня 2017 року о 16:00 в приміщенні Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка за адресою: пр. Свободи, 16.

За словами керівника Дмитра Виговського, «Семінар покликаний показати закарпатським студентам та школярам можливості освіти закордоном, дати практичні рекомендації щодо підбору навчальних програм та вступу, поділитись власним досвідом навчання та стажування закордоном».

Місією проекту “Дивись Ширше” є сприяння  реформуванню української системи освіти (як шкільної, так і вищої) яка повинна базуватись спочатку на запровадженні в освітньому просторі України європейських цінностей, а потім вже процедур і програм. Адже саме цінності та філософія є основою морально-етичного кодексу людини. Саме тому в рамках проекту "Дивись Ширше" вже 6-й рік діють навчально-ознайомчі подорожі для студентів, навчальні подорожі для школярів, мовні школи. Віднедавна в рамках проекту запрацював «Європейський освітній форум у Львові», мета якого створити майданчик для обміну досвідом, обговорення, консультацій між науковцями та студентами з різних європейських країн, з одного боку, та українськими студентами і науковцям, з іншого боку.

Прохання пройти реєстрацію участі в семінарі через електронну пошту за адресою [email protected] або перейти за посиланням: http://bit.ly/2mhN5MY  Участь в семінарі безкоштовна!

Ознайомитись детальніше з проектом "Дивись Ширше" ви можете на сайті dyvys.org та на сторінках у соціальних мережах:

vk.com/id301547371

www.facebook.com/Dyvys

Прес-служба "Дивись Ширше"

 

14 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів