«Ужгород» виграє в чемпіона

«Ужгород» виграє в чемпіона
11–12 березня в оновленому спорткомплексі Ужгородського національного університету відбувся 4 тур другого кола чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд групи «Захід».

 

Баскетбольний клуб Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ приймав минулорічного чемпіона Івано-Франківський «Вамбуд», тож ігри обіцяли бути цікавими!

Із перших хвилин гри команди почали активно грати в нападі, про що і свідчить рахунок першої чверті 19:17 на користь ужгородців. У 2 чверті господарі застосували зонний захист, який приніс свої плоди. У результаті перша половина гри закінчилася з рахунком 37:27. Друга половина гри пройшла за рівної боротьби, але ужгородці не підпускали франківців ближче десяти очок і довели гру до логічного завершення – 72:59.

Із перших хвилин другої зустрічі команди почали агресивно діяти на обох сторонах майданчика, про що свідчить велика кількість фолів та пробитих штрафних, але перша чверть залишилася за господарями 20:15. Другу чверть активніше почали гості, які і пішли на перерву з 2 очковою перевагою 40:38. Третя чверть пройшла за рівної боротьби, але кілька втрат дозволили суперникам трохи відірватись в рахунку. У підсумку чверть закінчилася з рахунком 55:59. Початок четвертої чверті знову залишився за гостями і майже за три хвилини до кінця рахунок зустрічі був 66:78 на користь франківців, але вчастно взятий тайм-аут, після якого ужгородці застосували зонний пресинг, змусив гостей робити втрати та поспішні атаки, чим господарі вдало користувалися. За 7 секунд до завершення, закинувши чергові два очки, ужгородці програвавши 1 очко, застосували тактику фола, і поставили на штрафну лінію лідера команди гостей Івана Рожака, який забив перший штрафний і промахнувся в другій спробі. Після цього ужгородці підібрали м’яч і віддали на Антона Іванину, який точним трьохочковим кидком разом з сиреною відправив м’яч у кошик, чим і приніс перемогу з рахунком 81:80.

Перед останнім туром групового етапу, який відбудеться в м.Калуш 25–26 березня, ужгородці займають перше місце в групі з показником 14 перемог та 4 поразки.

obolok.com.ua

 

14 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів