Громадські організації вирішили взятися за контроль над рекламою

Сьогрдні в Ужгородському прес-клубі реформ відбудеться засідання на тему: „Зовнішня реклама на Закарпатті: проблеми та перспективи розвитку”. До участі у обговоренні „рекламної” ситуації в області запрошено керівників Асоціації зовнішньої реклами України та урядовців Закарпатської ОДА.

 

Артем Біденко, голова координаційної ради Асоціації зовнішньої реклами України дасть оцінку діяльності Асоціації, наведе прогноз розвитку бізнесу у сфері зовнішньої реклами в Україні у цілому та в регіонах зокрема. Доповідач також торкнеться питань можливості впливу на цей сектор бізнесу з боку професійних громадських організацій.
Володимир Маслов, виконавчий директор Асоціації зовнішньої реклами Закарпаття розповість про цілі та завдання очолюваного об??днання, його становлення та подальші напрями роботи.
Олег Гаваші, перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації висловить власні враження від стану зовнішньої реклами на Закарпатті та наведе можливі шляхи вирішення існуючих проблем, унормування ці?ї галузі.
Юрій Чижмарь, начальник управління майном області, депутат Ужгородської міськради, почесний член Асоціації зовнішньої реклами Закарпаття проаналізу? стан рекламної індустрії на вулицях обласного центру.




 

21 липня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів