Плани українця відвідати Угорщину з прихованими цигарками розвіялись на Закарпатській митниці

Плани українця відвідати Угорщину з прихованими цигарками розвіялись на Закарпатській митниці
Напередодні, 15 березня 2017 року, на митному посту «Тиса» працівники Закарпатської митниці ДФС викрили нашого співвітчизника при спробі незаконного переміщення цигарок до Угорщини.

 

Громадянин заїхав на смугу «зелений коридор» на автомобілі «NISSAN SERENA» із реєстраційним номером Польщі.

Завдяки ефективно проведеній аналітичній роботі та аналізу ризиків, працівники Закарпатської митниці ДФС відправили транспортний засіб для проведення поглибленого огляду.

Перед початком огляду проведено опитування громадянина, в ході якого він заперечив наявність у нього товарів та предметів, заборонених або обмежених до вивезення з митної території України, а також прихованих від митного контролю.

Однак, під час проведення огляду транспортного засобу, під пластиковою обшивкою передніх дверей автомобіля та у паливному баці виявлено приховані від митного контролю в спеціально виготовлених сховищах цигарки, загальною кількістю 270 пачок торгової марки «Прилуки» з акцизними марками України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, дії громадянина кваліфіковано за частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

На підставі статті 511 Митного кодексу України, за протоколом про порушення митних правил, цигарки, вартістю понад 5 130 грн, та автомобіль вилучено.

ДФС у Закарпатській області

 

16 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів