В Ужгороді позбулися двох незаконних білбордів, на черзі – інші

В Ужгороді позбулися двох незаконних білбордів, на черзі – інші
Працівники муніципальної інспекції з благоустрою, виконуючи рішення виконкому про демонтаж незаконно встановлених рекламоносіїв, спільно з комунальними службами демонтували напередодні в Ужгороді два білборди - на вулицях Гагаріна та Шумній.

 

Нагадаємо, з 1 березня по 1 квітня 2017 року в обласному центрі Закарпаття проводять заходи з демонтажу самовільно встановлених рекламних конструкцій на території міста.

Як ми вже інформували, статтею 16 Закону України «Про рекламу» визначено, що виключною підставою для розміщення рекламних площин є наявність відповідного дозволу, виданого виконавчим органом місцевого самоврядування у порядку, встановленому чинним законодавством. Розміщення рекламних конструкцій без наявності дозвільних документів свідчить про самовільне встановлення таких рекламоносіїв.

Враховуючи ігнорування власниками самовільно встановлених рекламних конструкцій вимог виконкому про їх демонтаж, демонтаж таких площин проводитиметься силами комунальних служб міста з подальшим відшкодуванням понесених витрат та вжиттям заходів щодо притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності.

Усіх власників самовільно встановлених рекламних конструкцій для запобігання притягнення до адміністративної відповідальності переконливо просимо здійснити демонтаж конструкцій власними силами та повідомити про це департамент міського господарства.

Прес-служба Ужгородської міськради

 

16 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів