Сьогодні в Ужгороді вітали працівників тієї сфери, які рідко чують хороші слова на свою адресу

Сьогодні в Ужгороді вітали працівників тієї сфери, які рідко чують хороші слова на свою адресу
Щороку у третю неділю березня своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунальної сфери.

 

Їхня праця важка і часто невдячна, у повсякденному житті на свою адресу вони чують більше скарг, ніж похвали. Проте щодня вони виходять на роботу, підмітають вулиці чи збирають сміття, лагодять вуличне освітлення, дбають про те, щоб в оселях було світло, вода... Тобто роблять усе для комфортнішого життя людей.

Працівників цієї галузі вітали сьогодні в Ужгороді. Спочатку відбулися урочистості у Закарпатській обласній державній адміністрації, де керівництво області, міста відзначило грамотами, подяками керівників та кращих працівників цієї сфери.

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль подякував комунальникам за нелегку і водночас надзвичайно важливу для життєдіяльності міст та області загалом роботу, побажав витримки й достойної оцінки роботи споживачами.

Від імені депутатського корпусу привітав всіх присутніх голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс, висловивши подяку за якісну і сумлінну роботу, відповідальне ставлення до обов’язків.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв у вітальному слові побажав представникам галузі ЖКГ та їхнім родинам здоров’я, добробуту та попросив передати вітання працівникам усіх колективів. Богдан Євстафійович підкреслив: «Сотні тисяч працівників житлово-комунальних господарств забезпечують комфортне проживання у містах. Це і водопостачання, і тепло, і світло, і затишок у наших оселях. На жаль, основні фонди житлово-комунальної сфери у нашому місті зношені відсотків на 80, але я хочу всіх запевнити, що комунальні підприємства міста працюють злагоджено й ефективно. Звичайно, є багато зауважень до роботи комунальників і нам ще є, над чим працювати».

Працівників житлово-комунальної сфери Ужгорода вітали і в міській раді. Слова вдячності за щоденну нелегку роботу присутні комунальники почули від міського голови Богдана Андріїва, секретаря Ужгородської міської ради Андріани Сушко, в.о. директора департаменту міського господарства Оксани Пайди.

Богдан Андріїв, крім вітання, наголосив і на проблемних моментах у роботі. Підкреслив, що потрібно ще більше та краще працювати, щоб місто було комфортним та чистим.

Від усього депутатського корпусу працівникам комунальної сфери подякувала Андріана Сушко, зазначивши: «Департамент міського господарства - це структура, яка, напевно, найбільше співпрацює з депутатами. Саме ви допомагаєте робити наше місто кращим, сприяєте роботі у наших виборчих округах. Бажаю вам натхнення у подальшій роботі, успіхів і терпіння».

Кращих працівників житлово-комунальної сфери міста за багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята нагородили грамотами міської ради, - інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

 

16 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів