Особливості весняного призову: з'явитися до військкомату мають всі закарпатці від 18 років. На службу ж братимуть не всіх

Особливості весняного призову: з'явитися до військкомату мають всі закарпатці від 18 років. На службу ж братимуть не всіх
Зараз проводиться оповіщення, юнаків запрошують до військового комісаріату для проходження медичного огляду.

 

Майже 300 юнаків протягом квітня-травня цього року планують призвати на строкову військову службу на Закарпатті, повідомляє  "Ужінформ". Точна кількість призовників буде відома після затвердження постанови Кабміну.

Відправці до військ підлягають громадяни України віком 20-27 років. Але з'явитися на призовні дільниці мають усі юнаки від 18 років. Триватиме весняний призов з 5 квітня до 24 травня. Зараз проводиться оповіщення, юнаків запрошують до військового комісаріату для проходження медичного огляду.

"Право на відстрочку мають особи, які мають документальні підтвердження, що навчаються у ВНЗ, за сімейними обставинами, станом здоров'я і для продовження професійної діяльності. Призиватися будуть у військові частини Збройних Сил України, Національної гвардії та Державної спеціальної служби транспорту. Минулого року ми призивали ще прикордонників, але на цьому призиві заявок від відповідних командирів не було, тож не призиватимемо. Строковики не будуть залучатися до військової служби у зоні АТО", - каже заступник військового комісара Закарпатського облвійськкомату Юрій Величканич.

Також на Закарпатті готуються до наступного етапу навчальних зборів резервістів оперативного запасу першої черги.

 

 

17 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів