Відомий кондитер, автор торта "Ужгород", задумав створити "обласний" кулінарний шедевр і вважає туризм спасінням Закарпаття

Відомий кондитер, автор торта "Ужгород", задумав створити "обласний" кулінарний шедевр і вважає туризм спасінням Закарпаття
У гостей обласний центр Закарпаття найбільше асоціюються з сакурами, міні-скульптурами та тортом «Ужгород».

 

На запитання журналіста zakarpatpost.net автору кулінарного шедевру про те, чи було б доцільним створити торт «Закарпаття», який би представляв усю область, Валентин Штефаньо  повідомив, що думає над таким варіантом, адже в нас є чимало туристичних родзинок, до яких приїжджають відвідувачі з інших куточків держави…

— Торт «Закарпаття» зробити можна. Така ідея дуже актуальна. Тим більше, що протягом останнього часу туризм почав інтенсивно розвиватися. У нас справді гості відвідують різні історичні місця, садиби, визначні куточки нашого краю. І ми повинні робити все для того, аби приваблювати в область візитерів. Вважаю, що це є першочерговою задачею кожного з нас. Як на мене, туризм – це спасіння Закарпаття, – зазначив пан Валентин.

 

19 березня 2017р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*