Прикордонники затримали на Берегівщині нелегалів та їхнього провідника

Прикордонники затримали на Берегівщині нелегалів та їхнього провідника
Іноземці вчилися о одному з вишів Харкова та мали намір незаконно потрапити до Угорщини

 

Державна прикордонна служба України продовжує реалізовувати заходи щодо недопущення незаконного перетину державного кордону в рамках протидії нелегальній міграції.

Так, вчора ввечері оперативними підрозділами Західного регіонального управління Держприкордонслужби  було затримано 4 громадян Марокко та ймовірного організатора переправлення громадянина України. В рамках реалізації попередньої інформації біля населеного пункту Астей прикордонниками був зупинений автомобіль марки «Рено» польської реєстрації.  В салоні автівки знаходилось 4 іноземців без документів, зі слів громадян Марокко.

Під час перевірки та відбору пояснень було з’ясовано, що іноземці проходили навчання в одному з вищих навчальних закладів міста Харкова та мали намір незаконно потрапити до Угорщини.

За даним фактом відносно затриманого водія, громадянина України, який перевозив мандрівників направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Наразі проводяться подальші перевірочні заходи.

Джерело: Державна прикордонна служба України

 

19 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів