Міжнародний день театру на Закарпатті відзначатимуть цілий тиждень

Міжнародний день театру на Закарпатті відзначатимуть цілий тиждень
Міжанародний день театру на Закарпатті відзначатимуть цілий тиждень. Ляльковий театр «Бавка» в Ужгороді вже активно готується. Перші вистави глядачі побачили в неділю, 19-го березня. Загалом святкові заходи заплановані до 26 березня включно.

 

Наталія ОРЄШНІКОВА

головний режисер Закарпатського обласного театру ляльок «Бавка»

Розпочнемо виставами, які тривають традиційно в нашому театрі об 11 та 13, — «Казка про трьох поросят».У цю неділю увійшли спектаклі, які є золотим фондом нашого театру. Ми вважаємо їх найкращими, бережемо їх і любимо. Бо є такі вистави, яким уже 25 років. 20 беерзня у нашому театрі буде відкриття всеукраїнського тижня дитячого читання-2017. Буде блок, де наші студійці покажуть маленькі фрагменти з творів, написаних нашими закарпатськими авторами.

Для дітей з-поміж іншого підготували вистави «У нашім раї на землі» (Дитячий Кобзарик), «Тричі славний розбійник Пинтя», «Фарбований Лис», «Усмішка клоуна» та «Сніговички і сонечко». Крім програми для малечі, будуть філософські твори для дорослих. Зокрема, це «Лісова пісня» та «Коняги».Театрали хочуть максимально порадувати не тільки ужгородських глядачів, а й мешканців району та жителів Мукачева, тож будуть виїзні вистави.

 

20 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів