У неділю завершився чемпіонат з футзалу Ужгородської футзальної ліги

У неділю завершився чемпіонат з футзалу Ужгородської футзальної ліги
Загалом в змаганнях, які набули широкої популярності в обласному центрі взяли участь 24 команди, в складі яких виступали майже 400 гравців.

 

А на фінальну частину турніру в залі спорткомплексу «Зінедін» ніде було яблуку впасти від великої кількості вболівальників, які точно залишилися задоволеними футзальними поєдинками. Та й організатори в особі ведучої спортивних програм на обласному телебаченні «Тиса-1» Олександри Терембець постаралися на славу. Перед фінальними матчами вболівальників розважали дівчата-барабанщиці та юні гімнастки. А відкрив фінальну частину УФЛ міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, який зазначив, що радий з того, що футзал набрав такої популярності в нашому місті та побажав учасникам змагань перемог, а вболівальникам  насолоди від спортивного дійства.

Тож у фінальній частині чемпіонату першими на майданчик у боротьбі за першу сходинку вийшли команди першої ліги: «Тиса-1» та «Тімвір». Першими в рахунку повели телевізійники – свої голеодорські здібності в черговий раз продемонстрував Василь Старух, проте молоді «тімвіровці» вже за хвилину зрівняли рахунок у матчі. Переможну крапку в матчі поставили гравці «Тиси-1», після розіграшу ауту Ерік Гречка спрямував навісну передачу на забивного В.Старуха, який знову виграв дуель у воротаря «Тімвіра». Тож 2:1 перемога «Тиси-1» й вона стає чемпіоном у першій лізі.

У наступній зустрічі силами мірялися УжНЕТ та «Коритянини». Тривалий час гравці обох команд не могли вразити ворота одна одної. Лише на 14-й хвилині  Михайло Кополовець зумів відкрити рахунок за УжНЕТ, але коритнянці через хвилину відновили паритет. Та все ж майстерність М.Кополовця далася взнаки і він ще двічі відзначився взяттям воріт суперника, ще один гол забили партнери по команді. Суперники відповіли лише одним влучним пострілом. Тож 4:2  й почесний кубок вищої ліги дістається колективу УжНЕТ.

А справжньою родзинкою завершального футбольного вечора стала зустріч найкращих команд суперліги: «Проспект» – «Минай-1». Саме на цей матч приїхали дивитися більшість вболівальників обласного центру. Пристрасті кипіли неймовірні. Великий внесок у перемогу команди зробив кращий голеодор обласного чемпіонату Роберт Гегедош, який відкрив рахунок у цій зустрічі, а згодом став автором покеру. Минайці відповіли лише на 16-й хвилині голом Владислава Микуляка, скоротив відставання Ярослав Пилип. За рахунку 4:2 команди пішли на перерву.

Та в другій половині зустрічі у «проспектівців» з’явилося підсилення в особі Матвія Бобаля та Юрія Шукаля. Й одразу ж Матвій продемонстрував свій хист забивного нападника,реалізувавши дві свої нагоди в ворота колишнього свого партнера по «Говерлі» Дмитра Бабенка. «Минай-1» прагнув врятувати ситуацію, випустивши на майданчик п’ятого гравця, однак цим скористався «Проспект», гравці якого кілька разів забивали м’ячі в порожні ворота. З рахунком 9:4 перемагає «Проспект» і виборює головний трофей УФЛ.

Участь у церемонії нагородження взяли заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак та заступник голови ФФЗ Віктор Качур.

Спеціальні призи отримали кращі гравці в усіх лігах в своїх номінаціях.

Перша ліга

кращий бомбардир – Йосип Матолчі (КС Ужгород)

кращийголкіпер – Віталій Коципак (Будівельник)

 

20 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів