Закарпатці продовжують красти "електрику" – найбільше на Тячівщині та Виноградівщині

Закарпатці продовжують красти "електрику" – найбільше на Тячівщині та Виноградівщині
445 тис грн – на таку суму тільки за тиждень накладено штрафів працівниками ПАТ «Закарпаттяобленерго» на споживачів, які крали електроенергію.

 

ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за період з 13 березняпо 19 березня поточного року працівниками Товариства виявлено 63 факти крадіжок електричної енергії.

Зокрема, було складено  53 Акти про порушення Правил серед населення та 10 Актів – в юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого тижня було виявлено у Тячівському та Виноградівському районах (по7 та 6 порушень відповідно). При цьому, найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження та зриву пломб на засобі обліку,а також втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у 9-ти районах, з яких найбільше у м. Ужгород (2 порушень відповідно). При цьому, найпопулярнішим порушенням (у 9-ти випадках)залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 445,04 тис.грн., із яких:

- побут – 405,07тис. грн.;

- юридичний сектор – 39,97 тис. грн.

Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго»

 

20 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів