Закарпатці "розсікають" містами та селами на "липових" автівках

Закарпатці "розсікають" містами та селами на "липових" автівках
Тільки за неділю, 19 березня, таких автомобілів поліція виявила аж два!

 

Цими вихідними працівники поліції вилучили від мукачівця автомобіль-двійник, а у жителя с.Березинки – посвідчення водія з явними ознаками підробки.

Вчора, 19 березня, у м.Мукачеві працівники поліції зупинили автомобіль «Audi A-6», за кермом якого перебував 34-річний місцевий мешканець. Під час перевірки транспортного засобу за допомогою автоматизованої бази правоохоронці виявили розбіжності, тобто дані зазначені в технічному паспорті автомобіля не відповідали дійсності.

Того ж дня співробітники поліціі зупинили автомобіль «ВАЗ 2109», за кермом якого перебував 42-річний житель с.Березинки. В ході перевірки водійського посвідчення у правоохоронців виник сумнів щодо його походження, адже бланк має явні ознаки підробки.

Відомості про обидві події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня кваліфікація – ч.1 ст.358 Кримінального кодексу України (підроблення документів). Автомобіль мукачівця доставлено на спецмайданчик поліції, а від водія ВАЗу вилучено водійське посвідчення для направлення його на дослідження. За обома фактами тривають перевірки.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

20 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів