Де отримати грант: ТОП крутих можливостей для закарпатських студентів

Де отримати грант: ТОП крутих можливостей для закарпатських студентів
Закарпатські студенти часто скаржаться, що не можуть реалізувати себе тут, удома. Також часто для реалізації того чи іншого проекту студентам просто не вистачає грошей. Хтось у такому випадку опускає руки та нічого не робить, а хтось – усіляко шукає різні можливості та способи, як ті потрібні гроші можна знайти. Пропонуємо переглянути кілька цікавих грантів для українських студентів, які зможуть допомогти розкрити себе та свої таланти.

 

Грант для дослідників політології

NASP виділяє 7 грантів по €3000 для європейських студентів і 3 гранти по €4000 для студентів з інших країн. Цього літа, з 19 червня по 15 липня, в Італії проходитиме низка освітніх заходів для молодих студентів, мета яких – розвивати міжнародні дослідження та співпрацю в галузі політології. Дедлайн подання заявки – 30 квітня 2017.

Грант на навчання для студентів, що вивчають економіку

RSAI-GSSI 2–8 липня 2017 організовує школу сучасної економічної географії для студентів 2 і 3 років аспірантури. Школа дає можливість вивчити теоретичні та методологічні питання у цій галузі, а також презентувати свої проекти й отримати експертну думку. Грант покриває витрати на переліт, проживання та харчування. Дедлайн – 27 березня 2017.

Грант на відвідування симпозіуму з міжнародної безпеки

WIIS організовує симпозіум для студентів сфери міжнародних відносин, віком від 25 до 40 років. Висвітлюватимуться питання, присвячені міжнародній безпеці. Захід проходитиме 12–19 листопада 2017, грант у рамках цього проекту покриває витрати на трансфер і проживання. Дедлайн подання заявок – 1 червня 2017.

Грант на вивчення розсіяного склерозу

MS International Federation виділяє гранти на післядипломні дослідження в розмірі від €2000 до €5000 для наукових робіт, присвячених розсіяному склерозу. Основною метою програми є взаємне збагачення знаннями та досвідом між дослідниками під час роботи над одним проектом. Дедлайн подання заявки – 30 червня 2017.

Грант для розв’язання глобальної світової проблеми

Graduate Institute з 2014 проводить конкурс для ініціативних студентів, які визначать глобальну проблему та шляхи її розв’язання. 2017 проводиться Geneva Challenge, на який можна потрапити, маючи команду (3–5 осіб) та презентувавши свій проект. Фіналісти отримують призи (до $11000) і потрапляють на Geneva Challenge. Дедлайн – 25 травня 2017.

Конкурс для фотожурналістів

Третій рік підряд проводиться конкурс для фотографів зі всього світу, мета якого – допомогти новачкам стати професіоналами. Цього року конкурс проводитиметься у чотирьох категоріях. Переможці отримають грошові винагороди в розмірі від 25000 до 50000 рублів. Дедлайн подання заявки – 22 березня 2017.

Міжнародний фотоконкурс

Щорічний фотоконкурс для всіх охочих від «InterAction». Претенденти мають розмістити на  офіційному сайті конкурсу по 3 фотографії на 3 теми. Переможцеві видається грант у розмірі $1000, і його робота буде представлена на виставці «InterAction» 20–22 червня. Дедлайн подання заявки – 31 березня 2017.

uzhgorod.net за матеріалами сайту short.media 

 

21 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів