Чи побачимо випускників "столичної" школи у рядах карного розшуку Закарпаття?

Чи побачимо випускників "столичної" школи у рядах карного розшуку Закарпаття?
Випускникам ЗОШ №6 м.Ужгород сьогодні розповідали про переваги навчання та подальшої роботи на посадах слідчих та працівників карного розшуку.

 

Сьогодні, 21 березня, начальник сектору кадрового забезпечення Ужгородського відділу поліції, майор поліції Федір Кормош зустрівся з випускниками ужгородської загальноосвітньої школи №6 та розповів про переваги від вибору професії поліцейського. Правоохоронець розповів, що розпочався відбір кандидатів на навчання за денною формою до вищих начальних закладів системи МВС України з специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських.

Федір Кормош розповів про знання, які повинні мати абітурієнти, особливості характеру, вимоги до фізичної підготовки. Крім цього начальник сектору кадрового забезпечення звернув увагу на вимоги, які ставляться до претендентів на вакантні посади.

Учням пояснили, чим реально займаються слідчі та працівники карного розшуку, які знання вони отримуватимуть в навчальних закладах. За результатами зустрічі троє старшокласників зголосилися поступити до вищих начальних закладів системи МВС України та стати в майбутньому поліцейськими: двоє хлопців та одна випускниця, інформує Відділ комунікації Головуправління Нацполіції України у Закарпатської області.

Аналогічна зустріч спільно з представниками Ужгородського районного центру зайнятості відбудеться завтра в оноківській школі №1.

 

21 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів