Наркозілля у закарпатців вилучають, а їх самих — саджають!

Наркозілля у закарпатців вилучають, а їх самих — саджають!
Та ще й кримінальні провадження відкривають.

 

За останню добу правоохоронці Закарпаття шість разів вилучали наркотики. Близько 40 грамів наркотичних речовин за одну добу вилучили працівники поліції Ужгорода, Мукачева, Сваляви та Виноградова. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження.

Вчора, 21 березня, близько 15:00 на одній із вулиць у Сваляві увагу правоохоронців привернули троє юнаків, які викурювали цигарки в громадському місці. Під час дачі пояснень 18-річний місцевий мешканець та два його неповнолітні (одному 16, іншому 17 років) товариші помітно нервували. Працівники поліції провівши поверхневий огляд у двох юнаків виявили наркотики – 16-річного мешканця смт.Воловець вилучили паперовий згорток з 6 грамами марихуани, а в 17-річного жителя села Вербяж Воловецького району — 2 згортки з 12 грамами марихуани. Вилучені речовини направлено на експертизу.

Близько 17 години того ж дня поліцейські вилучили наркотики у місті Мукачево. У кишені 26-річного водія автомобіля «Mercedes-Benz», при перевірці його документів та поверхневому огляді, поліцейські вилучили поліетиленовий пакет з 10 грамами сухої подрібненої речовини. А в пасажира даного авто, 26-річного жителя села Давидково, що на Мукачівщині, з  портмоне в присутності понятих було вилучено згорток з матамфетаміном, який заважив 1 грам.

В обласному центрі м.Ужгород правоохоронці вилучили наркотики в 24-річного місцевого жителя. У квартирі за місцем проживання чоловік ховав два паперові згортки з 2 грамами речовини, схожої на марихуану. До того ж у одній з кімнат приміщення правоохоронці знайшли електронні зважувальні ваги. Вилучені речовини опечатано та направлено на експертизу.

У Виноградові поліцейські також вилучили наркотики під час проведення обшуку в помешканні 40-річного місцевого жителя. З його будинку правоохоронці вилучили 5 грам марихуани та використаний шприц із залишками, ймовірно, метамфетаміну.

За всіма фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження, а всі вилучені наркотики направили на дослідження. Наразі проводиться досудове розслідування, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

22 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів