На екскурсію — до закарпатських поліцейських!

На екскурсію — до закарпатських поліцейських!
Адже сучасна "продвинута" молодь вкрай необхідна новій поліції як свіжа "кров".

 

Сьогодні, 22 березня, до Виноградівського відділення поліції прийшли на екскурсію учні місцевого коледжу, які цього року завершують навчальний заклад. Про службу в правоохоронних органах, будні людей у формі, про спецзасоби, що використовують поліцейські, розповів їм старший інспектор, черговий сектору реагування патрульної поліції, майор Микола Свищо.

Правоохоронець наголосив присутнім, що саме така молодь і потрібна для оновлення рядів нової поліції, та звернув увагу на переваги, які очікують на майбутніх поліцейських: соціальні гарантії, достойна зарплата, перспектива просування по службі та багато іншого, повідомляє Відділ комунікації  поліції Закарпатської області.

Всі охочі мали змогу приміряти бронежилет, потримати в руках автомат, пістолет та інші спецзасоби. На запрошення начальника Виноградівського відділення поліції, полковника Івана Бедринця усі присутні оглянули його кабінет та зробили фото на згадку. Відвідали гості й ізолятор тимчасового утримання, пункт дільничних. Насамкінець учасники екскурсії оглянули автопарк та сфотографувалися з машиною групи швидкого реагування.

 

22 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів