Розбійне "тріо" на Закарпатті нагулялося вволю — час і за грати!

Розбійне "тріо" на Закарпатті нагулялося вволю — час і за грати!
Востаннє вони під час нападу на хустянина відібрали у нього планшет, гаманець з 350 євро, український та закордонний паспорти.

 

Вчора, 22 березня, вночі на службу «102» надійшло повідомлення від мешканки Хуста, яка повідомила, що на її 46-річного сина напали троє невідомих та пограбували. Правоохоронцям потерпілий повідомив, що на вулиці Рєпіна в райцентрі біля 5 години ранку до нього підійшло троє незнайомих чоловіків, розпочали розмову, після чого нанесли кілька ударів та забрали цінне майно. Грабіжники привласнили планшет, гаманець з 350 євро, паспорт громадянина України та закордонний паспорт.

Співробітники кримінальної поліції та роти патрульної поліції Хустського відділу оперативно встановили причетних осіб, затримали підозрюваних та вилучили крадене майно. Грабіжниками виявилися 23-річний житель села Велятино, 19-річний мешканець селища Великий Бичків та 20-річний хустянин, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або за попередньою змовою групою осіб. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо підозрюваних. Слідство триває.

 

23 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів