Угорський WizzAir поклав око на ужгородський аеропорт

Угорський WizzAir поклав око на ужгородський аеропорт
Кількадесят питань обговорили обласні обранці під час другого пленарного засідання 6 сесії.

 

Серед головного – життєдіяльність ужгородського аеропорту та право користування природніми надрами. Обговорити проблему користування надрами на сесію приїхав в.о. голови Державної служби геології та надр України Миколи Бояркін.

Він зазначив, що найближчим часом в області проведуть ревізію всіх дозволів на користування надрами, які облрада видала за останній час. Об’єктам, де не проводиться жодної діяльності, дозвільна документація буде анульована через суд. Всю інформацію зберуть, упорядкують та розмістять на спеціальному сайті для вільного користування.

Геннадій МОСКАЛЬ голова Закарпатської ОДА

Це є свинство і блокування аерорухом. Якщо він чогось боїться, то приведіть це все у порядок. Але не пускати сюди європейську комісію.. От і маємо тепер європейська комісія не пускає наші літаки через Словаччину. Точніше пускає, але каже летіть на свій страх і ризик, бо ми не знаємоі не можемо побачити які тут працюють люди. Яка у них освіта, чи мають знання англійської мови, чи мають навігітаційне обладнання. Для цього вони мають бачити сертифікат. Ми вже просили аби вони приїхали і просертифікували один Ужгород, але вони не можуть, бо система Украероруху – це є цілісна система.

А вже наступного тижня в керманичів краю запланована зустріч в Угорському місті Дебрецен. Мова йтиме про співпрацю з Угорським WizzAir, аби ті взяли в оренду ужгородське летовище.

 

23 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів