Олександр Севідов має сплатити «Говерлі» 4 мільйони гривень

Олександр Севідов має сплатити «Говерлі» 4 мільйони гривень
Юрист "Говерли" Юрій Артюх повідомив, що апеляційний суд підтвердив законність рішення, за яким Олександр Севідов повинен виплатити ужгородському клубу 4 млнгрн за дострокове розірвання контракту.

 

- Ві може оскаржити це рішення у Вищому спеціалізованому суді з розгляду кримінальних справ. Але рішення вже вступило в законну силу і може бути примусово виконано.

Сама компенсація і порядок її нарахування передбачені в регламент зі статусу і трансферів футболістів, а не в кодексі законів про працю. Їх зобов'язалися виконувати Севідов і "Говерла".

Хотів би звернути увагу на позицію Севідова і його представників в суді першої апеляційної інстанції. Вона будувалися на тому, що заяву про звільнення за власним бажанням тренер не підписував, підпис був підроблений. Експертиза встановила достовірність підпису Севідова.

Потім позиція змінилася і представники вже стверджували, що він підписував таку заяву, але не датою його подання. Але суд першої інстанції, і Апеляційний суд, зазначив, що це немає ніякого значення, - сказав Артюх в коментарі FootballHub.

Нагадаємо, що ужгородський футбольний клуб в 2016 році припинив свої виступи в чемпіонаті України серед команд прем’єр-ліги.

Роман Сенишин

 

23 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів