Знайшов на горищі: у мешканця Берегівщини виявили вагомий арсенал зброї

Знайшов на горищі: у мешканця Берегівщини виявили вагомий арсенал зброї
23 березня працівники Берегівського відділу поліції здійснюючи досудове розслідування у одному із кримінальних проваджень провели обшук в будинку 33-річного жителя села Великі Береги Берегівського району.

 

В ході обшуку правоохоронці виявили нелегальну зброю та боєприпаси – пневматичну гвинтівку «ИЖ-38» калібру 4,5 мм, дві пляшки з мисливським порохом масою близько 150 г, залізні кульки, зовні схожі на мисливський шрот загальною масою близько 3 кг, мисливську малокаліберну гвинтівку «ТОЗ-16» калібром 5,6мм зі знищеним маркуванням, мисливську саморобну гвинтівку калібру 5,6мм, тамисливську гладкоствольну рушницю 16-го калібру.

Уся зброя є нелегальною, адже офіційно вона ніде не зареєстрована. Чоловік у якого проводили даний обшук пояснив правоохоронцям, що дану зброю та боєприпаси він знайшов у себе на горищі.

Всю зброю працівники поліції вилучили та направили на дослідження. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами).  Проводяться слідчі дії.

Джерело: Закарпаття онлайн

 

24 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів