Богдан Андріїв нацгвардійцям: Ми високо цінуємо те, що ви робите для захисту незалежності та територіальної цілісності держави

Богдан Андріїв нацгвардійцям: Ми високо цінуємо те, що ви робите для захисту незалежності та територіальної цілісності держави
Третю річницю з Дня створення Національної гвардії України відзначили сьогодні в Ужгороді. Урочистості з цієї нагоди відбулися у військовій частині 3002 Національної гвардії України, що дислокується на вулиці Айвазовського.

 

Привітали військовослужбовців зі святом заступники голови Закарпатської ОДА Іван Дуран та голови обласної ради Петро Грицик, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, обласний військовий комісар Богдан Череміський, заступник керівника ФСТ "Динамо" Михайло Пантьо, інші поважні гості.

Учасники заходу згадали тих колег, які зустрічають професійне свято на передовій, прізвища багатьох звучали у списку нагороджених сьогодні. Вшанували і пам'ять військовослужбовців, які віддали свої життя, захищаючи Україну від агресора.

"Ми високо цінуємо те, що ви робите для захисту незалежності та територіальної цілісності держави, - зазначив у вітальному слові Богдан Андріїв. - Спасибі вам за вірність присязі та військовому обов'язку".

Влада Ужгорода минулого року прийняла і реалізувала програму з підтримки матеріально-технічного забезпечення військових формувань, які дислокуються в Ужгороді, - сказав Богдан Євстафійович і додав, що у рамках цієї програми на 2017 рік уже передбачено 400 тисяч гривень, тож військові можуть розраховувати допомогу і в подальшому.

За сумлінне виконання службових обов'язків та високі показники у службово-бойовій діяльності Богдан Андріїв вручив Грамоти Ужгородської міської ради заступнику командира 4 стрілецького батальйону з тилу військової частини 3002 Західного ОТО Національної гвардії України, майору Павлу Даниляку; командиру 8 стрілецької роти, капітану Леоніду Ткаченку та командиру 9 патрульної роти Сергію Вінярському. 

Закінчилися урочистості Гімном України у виконанні нацгвардійців.

Пізніше керівник 4 стрілецького батальйону Олег Конопляник провів ознайомчу екскурсію. Гостям продемонстрували, як проходять навчання військових, як працює польова кухня, запросили всіх спробувати солдатську їжу.

Прес-служба Ужгородської міськради

 

24 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів