У головній будівлі Закарпаття сьогодні теж вимкнуть світло – долучаються до всесвітньої акції

У головній будівлі Закарпаття сьогодні теж вимкнуть світло – долучаються до всесвітньої акції
Закарпатська облдержадміністрація приєднується до міжнародної акції «Година Землі», яка проводиться в суботу, 25 березня, по всьому світу. Із 20.30 до 21.30 декоративне підсвічування будівлі ОДА на площі Народній в Ужгороді буде вимкнуто.

 

Нагадаємо, що започаткована Всесвітнім фондом природи міжнародна акція «Година Землі» закликає людей, організації, приватні структури, державні установи тощо вимкнути на годину необов’язкові електричні прилади та освітлення, щоб таким символічним чином долучитися до вирішення екологічних проблем планети. Мета цьогорічної кампанії в Україні – привернути увагу до природної спадщини, зокрема, природних парків нашої держави.

– Закарпаття – єдина область в Україні, лісистість якої займає більше половини території, – зазначає Геннадій Москаль. – Крім того, у нас розташовані три національні природні парки – «Ужанський», «Синевир» та «Зачарований край». У 2016 році ми скоротили вирубку лісу, порівняно з 2015-м, на 10 відсотків і повністю заборонили вивезення деревини за кордон, тому долучення області до всесвітньої акції «Година Землі» є цілком логічним. 

moskal.in.ua

 

25 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів