Ужгородці активно долучаються до місячника благоустрою

Ужгородці активно долучаються до місячника благоустрою
Цілими родинами – від великого до малого – вийшли сьогодні на суботник мешканці будинків Тлехаса, 76/74, Легоцького, 50-54 та Легоцького, 38-46.

 

З ініціативи депутатів Ужгородської міської ради Віталія Готри та Володимира Білонки, за підтримки міського голови Богдана Андріїва тут провели роботи з благоустрою.

Минулого року на цих внутріквартальних територіях (а фактично це один двір) зробили капітальний ремонт, виклали все бруківкою. Роботи фінансували з міського бюджету. Зараз ужгородці, що тут живуть, зорганізувалися і зробили своє подвір’я ще кращим.

Володимир Білонка та Віталій Готра завезли машину землі, яку мешканці використали для облаштування клумб, крім того, тут встановили сміттєві урни, нові лавиці. Подвір’я вичистили, вимели та винесли сміття, гілки, висадили квіти перед будинками.

П’ять лип та одну сакуру посадили і на зеленій зоні перед будинком на вулиці Перемоги, 157.

Це – тільки початок відновлення Нового району, переконують депутати, і запевняють, що подібні роботи зорганізують у дворах багатьох будинків цього мікрорайону.

P.S.Окрема велика подяка ужгородцям, які сьогодні з власної ініціативи прибрали від пластика та поліетилену берег Ужа (біля Боздоського парку) @Svitlana Chusova

Нагадуємо, в Ужгороді триває місячник благоустрою. Кожен може долучитися і, витративши не так багато часу, прибрати там, де проживає – на своєму подвір’ї чи біля під’їзду, на вулиці, посадити дерево чи квіти. Не забувайте: Ужгород – наш спільний дім, і як він виглядатиме, залежить від кожного з нас.

Джерело: прес-служба Ужгородської міськради

 

25 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів