Змії, павуки, хамелеони та скорпіони – таку "екзотику" сьогодні можна побачити в Ужгороді

Змії, павуки, хамелеони та скорпіони – таку "екзотику" сьогодні можна побачити в Ужгороді
Стогодні в Ужгороді відкрилася Друга закарпатська виставка тераріумних тварин.

 

Метою заходу, зі слів його організаторів, є об’єднати любителів живих екзотів, які, останнім часом набувають дедалі більшого поширення в оселях ужгородців. Ну і, зрозуміло, ще більше популяризувати своє захоплення.

В експозиції, організованій зусиллями ужгородських тераріумістів в відомому ужгородському екзо-барі "Акварум", будуть представлені їх екзотичні "вихованці" – змії, від маленьких молочних до велетенських тигрових пітонів, гекони, хамелеони і варани, черепахи, павуки-птахоїди, скорпіони, краби та равлики.

Якщо раніше живою екзотикою різних барв, форм і поведінки закарпатців радували тільки заїжджі екзотаріуми, то вже другий рік поспіль з цією метою об’єднують свої зусилля члени Клубу тераріумістів Закарпаття (керівник – Сергій Бондарчук). Вони закликають доєднатися до заходу всіх інших колег по хобі, які прочитають цю інформацію. Телефон для контактів – 050-372-71-71

У цьому їх підтримає торговий бренд Exo Terra (Канада) – провідний виробник тераріумів і обладнання для них.

Побачити екзотичних тварин можна буде протягом 2 тижнів, з 26 березня по 9 квітня включно, з 10-ї до 19-ї години.

Вхід на виставку – ВІЛЬНИЙ.

Минулорічна виставка, що була для Закарпаття першою, пройшла з надзвичайним успіхом. Бажання ужгородців, як дорослих, так і малих, ближче познайомитися з дивосвітом живої природи було настільки великим, що організатором заходу довелося його продовжити ще на 10 днів.

 

26 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів