В Мукачеві перевели стрілки годинника з костюмованим дійством та "хранителями часу"

В Мукачеві перевели стрілки годинника з костюмованим дійством та "хранителями часу"
Із нагоди переходу на літній час у Мукачеві влаштували костюмоване дійство та відкриту екскурсію із "хранителями часу", під час яких будо переведено стрілки годинників на трьох вежах міста.

 

Так, дійство розпочалось біля католицького храму, найстарішої церкви Мукачева - собору Святого Мартина. Після, "хранителі часу" перевели стрілки годинника на вежі Успенської греко-католицької церкви, а завершили дійство переводом годинника на вежі  мукачівської ратуші. Зазначимо, що стрілки годинників у Мукачеві перевели значно раніше від загальноприйнятого часу переводу. Відтак, ведучий дійства жартома зауважив, що сьогодні в мукачівців вкрали декілька годин дорогоцінного часу.

Урочистості з нагоди переходу на літній час та костюмоване дійство організували міський турінфоцентр, історичні реконструктори, учасники "Ордена св. Миколая" та "Орден хранителів часу м. Мукачево".

Зазначимо, що під час екскурсії серед присутніх було розіграно два квитки на середньовічний фестиваль "Срібний Татош", який відбудеться у чинадіївському замку Сент-Міклош. Щоб отримати приз, учасникам потрібно було якнайдовше втримати монету на кінчику справжнього меча.

Голос Карпат

 

 

26 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів