Мас-медійників Закарпаття запрошують у прес-тур в область на кордоні з Росією

Мас-медійників Закарпаття запрошують у прес-тур в область на кордоні з Росією
Харківський прес-клуб в рамках проекту «Реформи в Україні очима журналістів регіональних медіа» запрошує 6-7 квітня взяти участь у прес-турі Сумщиною на тему: «Децентралізація – нові можливості для розвитку села».

 

6 квітня учасники побувають у Миропільській ОТГ Краснопільського району, де 18 грудня минулого року відбулися вибори до ради об’єднаної громади, що включила в себе чотири сільські ради району.

 У Миропільській громаді, села якої знаходяться за 5-7 кілометрів від російського кордону, сьогодні коштами обласного бюджету реконструюється лікарня; завдяки децентралізації громада планує нарешті закінчити довгобуд газогону. Учасники відвідають місцеву школу та познайомляться з роботою сільськогосподарського ТОВ «Псел».

У Краснопіллі учасникам покажуть хоспісне відділення, що було першим подібним, відкритим в області, дізнаються про участь району в міжнародних проектах.

 7 квітня учасники прес-туру матимуть зустріч – прес-конференцію з керівництвом області на тему: «Чи впливають проблеми прикордоння на процес реформування області та як ці проблеми вирішуються».

На «круглому столі» в обласному прес-клубі відбудеться обговорення: «Як поєднати європейські стандарти професії з реаліями української журналістики?».

Організатори на час прес-туру забезпечують готелем, відшкодовують також вартість квитків та добові.

Вимоги до журналістів: 

Акредитація ОБОВ’ЯЗКОВА до 12.00 1 квітня 2017!

Підготовка за результатами поїздки цікавих та корисних для читачів своїх регіонів публікацій. 

Заявки надсилати на адресу Харківського прес-клубу [email protected] або [email protected]

та Ужгородського прес-клубу [email protected] :

Необхідно вказати: ПІБ, ЗМІ, телефон, електронну пошту та 2-3 мотиваційні речення.

Телефон для довідок:  050302 46 77

 

27 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів