Мукачівський «Алекс» в фіналі АФЛУ програє в трьох матчах

Мукачівський «Алекс» в фіналі АФЛУ програє в трьох матчах
З 24 по 26 березня в м.Дніпро відбувався фінал аматорської футзальної ліги України. Наш край на цих змаганнях презентував – переможець аматорського чемпіонату Закарпаття з футзалу мукачівський «Алекс».

 

Хоча на ці змагання могла поїхати ще одна наша команда – ужгородський «Проспект», який став кращою командою Ужгородської футзальної ліги в суперлізі. Однак, останні не поїхали на всеукраїнський фінал.

Згідно жеребу мукачівці потрапили в групу В в компанію до місцевого «Катеринославхліба», «Атлет» (Житомир) та «Автолокомотив» (Південноукраїнськ).

Перший матч проти житомирського «Атлета» видався відверто провальним для мукачівського «Алекса».  Наші земляки поступилися житомирцям з розгромним рахунком – 1:9. Єдиний гол у складі мукачівців на рахунку Володимира Бабича, який зумів реалізувати семиметровий.

В наступній зустрічі «Алекс» протистояв дніпровському «Катеринославхлібу». Останніх вважали фаворитом змагань  і не дарма. Мукачівці знову пропустили у власні ворота цілу «торбу голів» аж 10. Натомість, відповіли трьома влучними пострілами – відзначилися Михайло Трухан та дублем Володимир Бабич. До слова, третій гол В.Бабича став справжньою окрасою цього поєдинку – з центра поля він зняв павутину з воріт дніпрянської команди.

Завершували груповий етап змагань мукачівці двобоєм проти південноукраїнського «Автолокомотива». До цієї зустрічі обидві команди не здобули жодного залікового бала, однак різниця забитих-пропущених голів була далеко не на користь закарпатців.

Але початок гри був за нашою командою – атаку «Алекса» вдало замкнув кращий голеодормукачівців Володимир Бабич. Однак, на більше сил в наших хлопців не вистачило й цей успіх був лише тимчасовим. Гравці «Автолокомотива» швидко відновили паритет, а згодом ще чотири рази змусили мукачівців витягувати м’яч із власної сітки воріт. Тож знову третя поразка – 1:5 й мукачівці, посівши останню сходинку в групі, залишають фінал АФЛУ.

А фіналі вищої ліги зійшлися «Свиспан-Горизонт» (Рівне) – «Надія» (Хорів) – 2:3.

У першій лізі переможцем став МКВ (Одеса), який переміг полтавський  ПЗМС – 2:1.

Семен МИХАЙЛИК

 

27 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів