Поліція та журналісти Закарпаття тепер діятимуть в одній когорті

Поліція та журналісти Закарпаття тепер діятимуть в одній когорті
Закарпатські журналісти отримали змогу оцінити роботу груп швидкого реагування поліції в режимі реального часу. Перше спільне патрулювання відбулося в Ужгородському районі

 

Одна із трьох ГШР Ужгородського районного відділення поліції провела спільне патрулювання з журналістами і ті на власні очі побачили відбір заяви за фактом побиття та складання двох адмінпротоколів на водіїв авто. Представники ЗМІ дізналися весь процес виїзду на виклик: отримання повідомлення, робота з потерпілим, відбір пояснень та написання заяви. Офіцери поліції Володимир Кравчук та Юрій Бабуський пояснювали журналістам всі нюанси своєї роботи.

Спільне патрулювання в Ужгородському районі стало початком ще одного напрямку співпраці засобів масової інформації з поліцією краю для розуміння роботи правоохоронних органів та матиме продовження у всіх районах Закарпаття.

Усіх журналістів, які мають бажання попрацювати з правоохоронцями, та здійснити виїзд на місце злочину з групою швидкого реагування, прохання звертатися за тел. 099-015-74-44.

гшр2.jpg

гшр3.jpg

гшр5.jpg

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

27 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів