Через "кар’єри" на дорогах Закарпаття гинуть люди!

Через "кар’єри" на дорогах Закарпаття гинуть люди!
Винуватці мають понести справедливу кару.

 

...На початку 2017 року, 3 січня, між населеними пунктами Тячів та Буштино трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі одного авто. Як з’ясували експерти та слідчі, водій "Фольксвагена" влетів у яму на дорозі Мукачево-Рогатин, внаслідок чого злетів з дороги та зіткнувся з деревом. Водій помер на місці події.

Актом обстеження дорожніх умов на ділянці автомобільної дороги на місці події було зафіксовано пошкодження асфальтного покриття довжиною 1,2 м, шириною 0,8 м та глибиною 0,14 м.

Прокуратура планує притягнути до відповідальності усіх службовців, які через невиконання своїх обов’язвів вбили чоловіка. Тячівською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом порушення правил, норм і стандартів, які стосуються убезпечення дорожнього руху, що спричинило загибель людини (ст. 288 КК України).

Проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні доручено слідчому відділенню Тячівського відділу поліції.Санкція вказаної статті Кримінального кодексу України передбачає максимальне покарання у виді позбавлення волі на строк до п’яти років, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

 

29 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів