У суперлізі ужгородські «Карпати» поступилися лише одним м’ячем

У суперлізі ужгородські «Карпати» поступилися лише одним м’ячем
29 березня ужгородські «Карпати» на виїзді зіграли перший матч 10-го туру чемпіонату України з гандболу проти херсонської «Університет-Дніпрянки».

 

Розпочали карпатівки з голу у ворота господарок, відзначилась Компанієць, яка, за підсумками,  стала кращим снайпером у складі ужгородок, а цей  гол, як виявилося,  став першою і останньою перевагою в рахунку на користь гостей, оскільки надалі закарпатки тільки наздоганяли херсонську команду.

 В першій половині гри надто багато пропустили підопічні Бориса Петровського, 16:11, саме так закінчився перший тайм, тому й наздогнати виявилося складно. Хоча Ірина Яблонська-Бобаль з усіх сил намагалася допомогти своїм одноклубницям, її коефіцієнт корисних дій в сьогоднішній грі становив 49 %, в тому числі - шість відбитих кидків із "семиметрової" відмітки, і дуже шкода, що все це не допомогло здобути перемогу в першому матчі 10-го туру.

 У підсумку «Карпати» поступилися всього одним м’ячем - 23:22, і «Дніпрянка» тепер наступає нам на п'яти в боротьбі за бронзу.

Сподіваємося, сьогодні наші дівчата зможуть реваншувати за вчорашню поразку й знову матимуть шестичковий гандикап.

uzhgorod.net.ua

 

30 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів