Чим сьогодні зайняті комунальні служби столиці Закарпаття?

Чим сьогодні зайняті комунальні служби столиці Закарпаття?
Так, бригада дорожників комунального підприємства КШЕП проводить відновлення після земляних робіт на вулиці Мукачівській. Уночі три машини підприємства проводили на вулицях міста механізоване прибирання.

 

Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні спільно з працівниками муніципальної інспекції з благоустрою працюють щодо демонтажу незаконних рекламоносіїв, зокрема, біля 16-поверхівки на проспекті Свободи та на Собранецькій біля «Дастору». Також працівники «Закарпателектробуду» відновлюють лінію вуличного освітлення та міняють лампи на вулиці Жатковича, а у Боздоському парку відновлюють роботу однієї зі щитових.

«АВЕ-Ужгород», крім щоденної роботи з прибирання вулиць і вивезення сміття, продовжують ліквідацію несанкціонованих звалищ.

«УжАгромікс» обрізає поросль, самосіви на перехресті вулиць Митна-Франка, на Собранецькій, Волошина, Корятовича та обрізають дерева на пл.. Б.Хмельницького, Слов’янській набережній і на внутрішньо квартальній території багатоповерхівок вулиці Л. Толстого.

Також працівники підприємства готують для висаджування на вулицях Ужгорода квіти. Уже завтра планують садити бегонію, пеларгонію, петунію, сальвію, віолу (братики) у вазони на проспекті Свободи, площах Поштовій і Петефі, між альпінарієм і «Совиним гніздом».

 

30 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів