Ужгородські "Карпати" впевнено закріпились на другій сходинці турнірної таблиці

Ужгородські "Карпати" впевнено закріпились на другій сходинці турнірної таблиці
«Карпати» беруть реванш в другому матчі 

 

Сьогодні наші «Карпати» провели другий матч виїзного 10-го туру проти херсонської «Університет-Дніпрянки».  Нагадаємо вболівальникам, що у вчорашній зустрічі наші дівчата мінімально поступилися  херсонській команді 23:22.

Тож звісно, щоб почувати себе впевнено на другій сходинці й не відчувати тиску з боку херсонського  клубу, нашій команді слід було перемагати.

Сценарій гри чимось нагадував перший матч. Але цього разу першими забили господарки, наші стараннями Кильч швидко відквитали пропущений м’яч. На відміну від першого матчу, наша команда діяла більш уважно в захисті й не дозволяла суперницям піти в голевий відрив. Перша половина нагадувала карусель – одна команда виходила вперед, потім ролі змінювалися. Все ж наприкінці першого періоду наші дівчата таки змусили  господарок бути в ролі наздоганяючих. Перша половина зустрічі завершилася на користь «Карпат» - 11:10.

Другий тайм за напругою був ще гострішим – ніхто не хотів поступатися, було багато боротьби, як наслідок чимала кількість штрафних хвилин у пасиві обох команд. Проте цього разу Фортуна була вже на боці ужгородок, які наприкінці зустрічі зуміли проявити витримку. Блискуче в завершальні хвилини діяла Ірина Компанієць, яка забила два завершальні м’ячі й принесла перемогу нашій команді. За рахунку 24:23 на нашу користь вже після фінального свистка арбітр призначив 9-ти метровий удар, чим змусив похвилюватися вболівальників «Карпат». Бездоганно в цьому випадку зіграла Ірина Бобаль-Яблонська, яка парирувала кидок. Тож - перемога! - й «Карпати» на другій сходинці  зберігають шести очковий гандикап від «Дніпрянки».

За матеріалами Романа СЕНИШИНА

 

30 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів