Закарпатські підлітки поцупили коробку передач і головку від двигуна автівки "Опель"

Закарпатські підлітки поцупили коробку передач і головку від двигуна автівки "Опель"
Поліцейські оперативники встановили, що автосервіс обікрали двоє місцевих неповнолітніх.

 

Виноградівські розшуковики встановили особи крадіїв, які викрали автозапчастини з місцевого автосервісу. Ними виявилися двоє місцевих юнаків, які раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності. За даним фактом розпочато розслідування, речові докази вилучено.

В поліцію Виноградова звернувся власник місцевого автосервісу, який повідомив про крадіжку з території його підприємства. Чоловік розповів, що на територію сервісу проникли невідомі особи й викрали запчастини з автомобіля «Опель», який власник привіз на ремонт. Крадії зняли з машини коробку передач і головку від двигуна, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В ході оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції Виноградова встановили, що  автосервіс обікрали двоє місцевих жителів віком 15 років, які проживають на сусідній вулиці. Юнаки зізналися, що вночі проникли на територію автосервісу й перекинули через паркан демонтовані з машини автозапчастини, які мали намір здати на металобрухт. Обидва юнаки раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням, скоєна за попередньою змовою групою осіб). Речові докази вилучено. У ході досудового розслідування перевірятиметься причетність обох юнаків до скоєння аналогічних злочинів на території міста й району.

 

31 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів