Акція "Закарпаттю – чисте довкілля" вже завтра — 1 квітня

Акція "Закарпаттю – чисте довкілля" вже завтра — 1 квітня
Усіх небайдужих мешканців, громадські організації, політичні партії, бюджетні установи та організації, суб’єктів господарської діяльності, закликають вийти на толоку та зробити наш рідний край чистішим!

 

Нарада з питань благоустрою відбулася сьогодні, 31 березня, при голові Рахйвської РДА Павлу Басарабі.

Ми всі розуміємо, що благоустрій сіл, селищ та нашого міста стосується кожного мешканця та належить усім. Але на превеликий жаль доводиться констатувати, що все таки залишається категорія населення району, яка в силу різних причин чомусь або не хоче або не здатна усвідомити, що викинуті на землю недопалки, обгортки з морозива, налускане лушпиння насіння біля лавок, поліетиленові пакети, залишені на узбіччі дороги мішки зі сміттям, викинуті в Тису памперси, пластикові та скляні пляшки – нікуди не подінуться, а тільки будуть накопичуватися, поки ми в них не потонемо.

Тому сьогодні голова РДА Павло Басараба запросив на нараду представників усіх установ, щоб скоординувати роботу щодо покращення благоустрою, та зробити Рахівщину чистішою. Очільник РДА переконаний, що навіть будівництво сміттєпереробного заводу не вирішить проблеми зі сміттям, поки кожен не навчиться його сортувати, а не викидувати у річку.

Після обговорення Павло Васильович доручив провести роботу щодо приведення у належний стан населених пунктів та прилеглих до них територій, індивідуальних і комунальних житлових будинків; поновити роботу постійно діючих комісій з питань поводження з безхазяйними відходами; встановити у взаємодії з Рахівським відділенням поліції Тячівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області власників безхазяйних відходів; очистити від сміття та привести в належний санітарний стан узбіччя та кювети автомобільних доріг, прибережних смуг річок і потічків у межах та поза межами населених пунктів. Державним підприємствам лісового та мисливського господарства, Карпатському біосферному заповіднику провести очищення територій лісових масивів, водних об’єктів у межах державного лісового фонду та заповідної території, інформує Рахівська РДА.

За невиконання заходів благоустрою, всіх відповідальних будуть притягувати до адміністративної відповідальності.

 

31 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів